Dodelijk steekincident in Zutphen, verdachte aangehouden

10 maanden geleden gepubliceerd

In Zutphen heeft woensdagavond een steekincident plaatsgevonden waarbij een man is overleden en een andere man gewond is geraakt. De gewonde man is later aangehouden in het ziekenhuis.

Incident op meerdere locaties

Rond 21:30 uur ontving de politie meerdere meldingen over een steekincident in de omgeving van de Gerard Doustraat. Op twee verschillende locaties in de buurt werden twee gewonde mannen aangetroffen. Directe hulpverlening was ter plaatse, maar een van de mannen is later die avond overleden. De andere man is gewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij formeel is aangehouden.

Onderzoek in volle gang

De politie is bezig met het onderzoek naar de precieze toedracht van het incident. Er is sporenonderzoek verricht op de plaats van het incident. Daarnaast wordt er buurtonderzoek gedaan om in contact te komen met mogelijke getuigen en om te onderzoeken of er bruikbare camerabeelden zijn.

De politie roept mensen die iets gezien of gehoord hebben op om zich te melden. Ook camerabeelden die kunnen helpen bij het onderzoek zijn welkom.