Grootse winkeldiefstal in drogisterij Warnsveld

23 dagen geleden gepubliceerd

In Warnsveld, aan de Runneboom, heeft een man voor maar liefst 2.600 euro aan producten gestolen uit een drogisterij. De diefstal vond plaats op 28 november 2023 en is nu onderwerp van politieonderzoek.

De diefstal

De man in kwestie liep de winkel binnen met een witte big shopper. Hij vulde deze tas bij het cosmetica vak met ongeveer zeventig cosmeticaproducten van de merken Biodermal en l’Oreal. Vreemd genoeg ging er geen alarm af toen hij de winkel verliet, wat suggereert dat de big shopper op de een of andere manier was geprepareerd.

Niet veel later keerde de man terug naar de winkel. Dit keer was er echter een personeelslid aan het werk in de buurt van de cosmetica-afdeling, waardoor de dief niet ongezien kon stelen. Hij verliet daarop de winkel weer.

Het was pas later dat medewerkers ontdekten dat sommige schappen volledig leeg waren. Bij het terugkijken van de camerabeelden werd de grootschalige diefstal duidelijk.

Oproep voor tips

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer weten over deze zaak. Personen die informatie hebben over de identiteit van de man of andere relevante informatie kunnen contact opnemen. Er is ook een video beschikbaar met beelden van de diefstal.

Meldingen kunnen anoniem worden gedaan via Meld Misdaad Anoniem, een onafhankelijk meldpunt dat niet verbonden is aan de politie. Informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar de melder te herleiden valt.