Zakkenrollerij op Stationsplein Zutphen

9 maanden geleden gepubliceerd

Op het Stationsplein in Zutphen is een portemonnee uit een tas ontvreemd. De dief heeft vervolgens met de gestolen bankpas diverse boodschappen afgerekend.

Details van het incident

Het slachtoffer, een treinreiziger die vanuit Zutphen naar een andere stad vertrok, merkte pas bij het uitchecken dat zijn portemonnee uit zijn tas was verdwenen. Nog diezelfde dag werd de bankpas van de gedupeerde twee maal gebruikt om boodschappen af te rekenen bij supermarkten in Zutphen.

De politie is op zoek naar de verdachte van deze zakkenrollerij en roept eventuele getuigen op om zich te melden. Het is belangrijk om elke vorm van informatie door te geven, zelfs als je denkt dat het misschien niet relevant is. Elk klein detail kan helpen bij het oplossen van dit misdrijf.

Oproep tot getuigen

Kun je de man die de bankpas heeft gebruikt herkennen of heb je andere informatie over deze zaak? De politie roept je op om deze informatie door te geven. Je kunt dit doen door een tip door te geven via het tipformulier.

Er is ook de mogelijkheid om anoniem informatie door te geven, dit kan via Meld Misdaad Anoniem. De politie waardeert alle hulp bij het oplossen van deze zaak.